We ❤ TATTOOS

Despre noi

Ohh, tatuajele! Le vezi, le admiri, iti doresti unul si totusi nu indraznesti sa faci pasul cel mare. Nici nu trebuie deoarece acum ai tatuajele temporare, si nu orice fel de tatuaje deoarece pentru noi sunt mai mult decat un simbol sau un desen pe piele, sunt o dorinta transformata in pasiune.

Ne-am gandit, am planuit si am ajuns la concluzia ca daca noua ne plac tatuajele temporare trebuie sa mai existe si alte personane ca noi. Asa ne-am decis sa cream Gold Tattoo!

Ne-am inceput drumul in 2014 si la inceput am creat tatuaje temporare aurii pentru femei cu o personalitate puternica, non conformiste, care le vor scoate mereu in evidenta si le vor da acel look pe care vor sa il prezinte celor din jur. Daca esti femeie nu ai cum sa nu stii sentimentul pe care ti-l poate da un accesoriu nou sau unul care se potriveste personalitatii tale. Acest lucru am incercat sa facem si noi, sa le oferim femeilor bijuterii unice pe care sa le poarte atunci cand vor sa fie trendsetter, sigure pe ele sau cand cauta acel ceva care sa lege prietenii, momente speciale de retinut o viata.

In aventura noastra de creare a tatuajelor temporare deosebite am evoluat si am inceput sa oferim si tatuaje personalizate pentru evenimate corporate si ne-am marit portofoliul cu tatuaje pentru petrecerea burlacitelor ❤️ 💎 care se vor integra perfect in atmosfera acelei zile. Acum poti sa sarbatoresti ultima seara de burlacie a prietenei tale in mare stil.

tatuaje temporare
Despre noi