We ❤ TATTOOS

Livrare si plata

LIVRAREA

Livrarea se face in toata tara prin curier, doar in aria de acoperire a acestuia. Nu suntem responsabili de intarzierile/problemele de livrare care tin de curier, sau intarzierile/problemele aparute datorita politicii lor de livrare.

In cazul in care comanda trimisa este refuzata apoi de client din diverse motive, acesta nu poate fi gasit de catre curier sau din alte diverse motive ce tin de client, coletul este returnat si ne rezervam dreptul de a nu mai face livrari ulterioare acestor clienti.

PLATA

Plata pentru comenzile online se face ramburs. Costul de livrare este de 20 lei/colet. Pentru a face o comanda, clientul realizeaza comanda online pe site si primeste automat pe mail informatii cu privire la produsele comandate, odata realizata comanda online inseamana automat si confirmarea acesteia de catre client. Realizarea comenzii si trimiterea coletului catre curier se realizeaza in 1-5 zile de la plasarea comenzii, in zile lucratoare, daca produsele sunt deja pe stoc. În cazul in care nu sunt suficiente produse pe stoc sau livrarea nu se poate face la timp clientul va fi anunțat prin email, sms sau telefonic.